Чемпіонат області серед працівників закладів освіти з пішохідного туризму "Листопад-2018"

/Files/images/viber image1.jpg/Files/images/viber image2.jpg

З 10 по 14 жовтня біля Голубих озер, у лісовому масиві поблизу села Стригани відбувся традиційний Чемпіонат області серед працівників закладів освіти з пішохідного туризму «Листопад-2018».

У змаганнях взяли участь 14 команд з 2 районів, 7 об’єднаних територіальних громад та 4 міст області, в тому числі й команда працівників закладів освіти Новоушицької об’єднаної територіальної громади.
В програмі Чемпіонату були дві спортивні дистанції – “Командна смуга перешкод”, “Крос-похід” та конкурсна програма із в’язання туристських вузлів, розпалювання туристського багаття та “Спортивне орієнтування в заданому напрямі”.
У перший день змагань на дистанції 3-го класу “Командна смуга перешкод”, команди долали етапи: спуски, підйоми, траверси схилом, різні види переправ – по колоді, навісній та похилій вгору, паралельних мотузках, в’язання нош та транспортування «потерпілого».
Другого дня команди змагалися на дистанції 4-го класу “Крос-похід”. Дистанцію довжиною 8,7 кілометрів потрібно було подолати за визначений час. Команди, орієнтуючись за картою, мали знайти етапи для подолання перешкод, обладнаних на місцевості, та контрольні пункти орієнтування.

У конкурсі “Розпалювання вогнища” команда Новоушицької ОТГ виявилася кращою, учасникам вдалося розпалили багаття за 4 секунди.
На урочистому закритті Чемпіонату переможці і призери були нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, грамотами Управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації, дипломами та призами обласної організації профспілки працівників освіти і науки, Кубками та медалями від обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.
Щиро вітаємо нашу команду з гарними результатами на Чемпіонаті та дякуємо їм за участь.

Кiлькiсть переглядiв: 826

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.